Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тракане откъм съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с тракане откъм съединителя

Пичове помагайте не знам каков става с мойта бабка.Колата има едно странно дрънчене някъде отпред в коша,мислех че е генератора, смених го обаче пак дрънчи.Почна минлата есен леко и само на моменти, тогава сменях ремъци и в сервиза ми казаха,че ми дрънчи лагер на сеъдинителя обаче да съм карал така защото не му пречело.После зимата изчезна тракането, сега обаче от известно време пак взе да трака и вече е постоянно.Трака с еднакво темпо независимо от оборотите и почвам да се замислям дали не са били прави и къде да я карам да я видят и да я оправям.Аз съм от Плевен и сменях ремъци във Италбулком, обаче не съм доволен от тях, защото не са ми сменили ролките, а изрично им казах да сменят всичко необходимо.Та въпроса ми е къде да я карам да я видят или ако трябва да се идва до София.Моля помагайте,защото си обичам колицата и мисля да си я карам още дълго.Благодаря!
    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Като изключим тракането обаче колата си върви идеално,както когато я взех само не знам защо по дяволите дрънчи.
    Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
    Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
    Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Колега,мойта щайга дрънчи от 3 години.Не е проблем кой знае какъв ,но ти си решаваш дали да го оправиш...
      Едва ли е от лагера на съединителя.По-скоро деференциал
      Поздрави
      145 1.6boxer

Comment

те тез шумове май са стандартни за боксерите...
        карай баце... нека си лопа
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Колега,когато колата е на място и натиснеш съединителя,тракането изчезва ли? или поне да отслабне?
          Ако е така-няма оправия....
          Мойта е също така,като сменях съединителя,смених и лагера,малко отслабна тракането но пак го има,но на високи обороти не се чува
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Cardinala
            Като изключим тракането обаче колата си върви идеално,както когато я взех само не знам защо по дяволите дрънчи.
            Колега и моята си е така.Даже с нов лагер и сменена скоростна кутия пак дрънка .Не се плаши а настъпвай здраво
            Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

шо не ползвате търсачката,има поне 3 такива теми тракането е от вилката на лагера,и нова дс ложите пак трака,оправя се само с наваряване на старата,но пак не е гаеанция
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Маховик?
                155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4